Bezoek ook onze Zorgboerderij De Lachende Geit

Samen maken we gezelligeit

CC_DeGezelligeit_62

Carin

Wat ik het leukst vind om te doen bij het café is het omgaan met onze talenten die bij ons een leuke dagbesteding hebben. Daarnaast natuurlijk het ontvangen van gasten en ze een leuke tijd bij ons te geven.

Wat ik het lekkerst vind is denk ik borrelplank de Gezelligeit, ik houd van borrelen en deze schaal kan je delen met vrienden.

CC_DeGezelligeit_65

Dominique

Hoi ik ben Dominique Hiddink en werk sinds juni 2021 bij de Gezelligeit. Het werken met onze deelnemers vind ik het leukst om te doen. Deelnemers iets leren en ze te helpen bij hun ontwikkeling, daar ga ik voor. De talenten die ze hebben naar boven te halen. Ook het aanhoren van de verhalen, en de deelnemers met een goed en voldaan gevoel naar huis te laten gaan vind ik erg mooi. Dit geeft mij een goed gevoel.

Het lekkerste van de kaart vind ik de kipsaté met friet, met natuurlijk een lekker biertje erbij.

CC_DeGezelligeit_69

Karen

Hoi ik ben Karen en werk sinds september 2021 bij eetcafé de Gezelligeit.

Het leukste aan mijn werk vind ik eigenlijk alles, de collega’s, de deelnemers, de sfeer en de gasten

CC_DeGezelligeit_50

Gerdy

Hallo ik ben Gerdy en werk sinds juli 2020 bij de Gezelligeit. Een superleuke, uitdagende baan. Ik vind het leuk om mijn passie koken te combineren met het begeleiden van onze deelnemers. Maar ook andere klusjes samen uitvoeren, vind ik leuk. Bijvoorbeeld schoonmaken of hapjes maken. Ik ga altijd met een goed gevoel naar huis. Ik vind het een superleuk team om mee samen te werken.

Het lekkerste van de kaart vind ik het 12 uurtje of een broodje brie met honing en walnoot.

CC_DeGezelligeit_54

Jolanda

Ik werk vanaf april 2018 bij de Gezelligeit. Eerst vooral de avonden en de weekenden en sinds 4 jaar ook in de dagbesteding. Ik vind het fantastisch om met deze doelgroep te werken en te zien dat ze het leuk vinden om onderdeel te zijn van ons team. Elke dag is een feestje en we hebben enorm veel lol met elkaar!

Ik ben zelf fan van de salades op de kaart en van de lunchplank.

CC_DeGezelligeit_56

Marijn

Hoi, ik ben Marijn Ozkan en ik ben werkzaam in het café zowel in de dagbesteding en in de avondhoreca. Het leukst aan het werken in dit café vind ik het werken met de deelnemers. Dat vind ik zo leuk omdat ik hun graag iets wil leren en vind het leuk om hun te helpen bij hun ontwikkeling. Ook het werken in de avond horeca vind ik leuk. Het tappen van de biertjes en serveren van het eten vind ik ook erg leuk om te doen. Natuurlijk de omgang met de gasten die in ons café komen vind ik fantastisch.

Het lekkerste van de menukaart vind ik de hamburger met patat.

CC_DeGezelligeit_60

Hanne

Hallo, ik ben Hanne.
Het leukste vind ik het samenwerken met de deelnemers, samen bezig zijn en streven naar iets moois. Tijdens het werken hebben we veel lol met elkaar, dat maakt dat ik enthousiast naar mijn werk toe ga. Het mooiste is dat je de deelnemers met een lach naar huis ziet gaan, daar doen we het voor!

Het lekkerste van de menukaart vind ik het 12 uurtje, een lekkere gecombineerde lunch