Carin

Wat ik het leukst vind om te doen bij het café is het omgaan met onze talenten die bij ons een leuke dagbesteding hebben. Daarnaast natuurlijk het ontvangen van gasten en ze een leuke tijd bij ons te geven.

Wat ik het lekkerst vind is denk ik borrelplank de Gezelligeit, ik houd van borrelen en deze schaal kan je delen met vrienden.

Betty

Betty vindt het het leukste om mee te helpen in de bediening. Het brengen en halen van eten, daar geniet hij van. Het lekkerste vindt hij de zelfgemaakte kipnuggets.

Gerben

Gerben vindt het aanvullen van de koeling het leukst om te doen. De koeling ziet er dan ook altijd erg netjes uit. Het lekkerste van de kaart vindt hij de lunchplank, omdat je dan van alles wat hebt.

Tanja

Tanja vindt ook de afwas leuk om te doen. Het is duidelijk en ze weet dan goed wat er van haar verwacht wordt. Afwassen met de machine, dat dan weer wel natuurlijk. Het lekkerste vindt ze het broodje gezond maar dan zonder de tomaat en komkommer.

Sander

Sander helpt graag met koken, hij maakt heerlijke soepjes. Het lekkerste van de kaart vindt Sander de gehaktbal met satésaus.

Romy

Romy’s favoriete taak is helpen in de bediening want daar kan je nog veel van leren. Het lekkerste vindt Romy een broodje kroket.

Michel

Michel vindt het aanvullen van de koeling erg leuk om te doen. Het favoriete gerecht van Michel is warme nacho’s.

Anne

Anne helpt erg graag met de afwas. Anne’s favoriete gerecht van de kaart is de gehaktbal.

Karen

Hoi ik ben Karen en werk sinds september 2021 bij eetcafé de Gezelligeit. Het leukste aan mijn werk vind ik eigenlijk alles, de collega’s, de deelnemers, de sfeer en de gasten

Dominique

Hoi ik ben Dominique Hiddink en werk sinds een jaar bij de Gezelligeit. Het werken met onze deelnemers vind ik het leukst om te doen. Deelnemers iets leren en ze te helpen bij hun ontwikkeling, daar ga ik voor. De talenten die ze hebben naar boven te halen. Ook het aanhoren van de verhalen, en de deelnemers met een goed en voldaan gevoel naar huis te laten gaan vind ik erg mooi. Dit geeft mij een goed gevoel. Het lekkerste van de kaart vind ik de kipsaté met friet, met natuurlijk een lekker biertje erbij.