Carin

Wat ik het leukst vind om te doen bij het café is het omgaan met onze talenten die bij ons een leuke dagbesteding hebben. Daarnaast natuurlijk het ontvangen van gasten en ze een leuke tijd bij ons te geven.

Wat ik het lekkerst vind is denk ik borrelplank de Gezelligeit, ik houd van borrelen en deze schaal kan je delen met vrienden.

Gerben

Gerben vindt het aanvullen van de koeling het leukst om te doen. De koeling ziet er dan ook altijd erg netjes uit. Het lekkerste van de kaart vindt hij de lunchplank, omdat je dan van alles wat hebt.

Tanja

Tanja vindt ook de afwas leuk om te doen. Het is duidelijk en ze weet dan goed wat er van haar verwacht wordt. Afwassen met de machine, dat dan weer wel natuurlijk. Het lekkerste vindt ze het broodje gezond maar dan zonder de tomaat en komkommer.

Romy

Romy’s favoriete taak is helpen in de bediening want daar kan je nog veel van leren. Het lekkerste vindt Romy een broodje kroket.

Michel

Michel vindt het aanvullen van de koeling erg leuk om te doen. Het favoriete gerecht van Michel is warme nacho’s.

Anne

Anne helpt erg graag met de afwas. Anne’s favoriete gerecht van de kaart is de gehaktbal.

Karen

Hoi ik ben Karen en werk sinds september 2021 bij eetcafé de Gezelligeit. Het leukste aan mijn werk vind ik eigenlijk alles, de collega’s, de deelnemers, de sfeer en de gasten

Dominique

Hoi ik ben Dominique Hiddink en werk sinds een jaar bij de Gezelligeit. Het werken met onze deelnemers vind ik het leukst om te doen. Deelnemers iets leren en ze te helpen bij hun ontwikkeling, daar ga ik voor. De talenten die ze hebben naar boven te halen. Ook het aanhoren van de verhalen, en de deelnemers met een goed en voldaan gevoel naar huis te laten gaan vind ik erg mooi. Dit geeft mij een goed gevoel. Het lekkerste van de kaart vind ik de kipsaté met friet, met natuurlijk een lekker biertje erbij.

Gerdy

Hallo ik ben Gerdy en werk sinds juli 2020 bij de Gezelligeit. Een superleuke, uitdagende baan. Ik vind het leuk om mijn passie koken te combineren met het begeleiden van onze deelnemers. Maar ook andere klusjes samen uitvoeren, vind ik leuk. Bijvoorbeeld schoonmaken of hapjes maken. Ik ga altijd met een goed gevoel naar huis. Ik vind het een superleuk team om mee samen te werken. Het lekkerste van de kaart vind ik het 12 uurtje of een broodje brie met honing en walnoot.

Jolanda

Ik werk vanaf april 2018 bij de Gezelligeit. Eerst vooral de avonden en de weekenden en sinds

2 jaar ook in de dagbesteding. Ik vind het fantastisch om met deze doelgroep te werken en te zien dat ze het leuk vinden om onderdeel te zijn van ons team. Elke dag is een feestje en we hebben enorm veel lol met elkaar!

Ik ben zelf fan van de salades op de kaart en van de lunchplank.