Over ons eetcafé

In hartje Hellendoorn

Ons eetcafé ligt in een mooi straatje in hartje Hellendoorn, waar je even een pitstop maakt voor een goed kopje koffie, bij vrienden aanschuift met een biertje, lang blijft hangen en steeds weer terugkomt. Even lunchen of dineren, een potje klaverjassen of biljarten…het kan bij ons allemaal.

Eetcafé & dagbesteding

Overdag op doordeweekse dagen zijn wij een eetcafé waar mensen met een (arbeids)beperking u graag en met een glimlach bedienen, bijvoorbeeld tijdens een lekkere lunch. Wij hebben verschillende horecatoppers aan het werk, die allerlei wisselende taken bij ons uitvoeren. Bij de één liggen zijn/haar kwaliteiten in de keuken, bijv bij het maken van hapjes of heerlijke broodjes, en de ander voelt zich prettig als hij/zij kan helpen in de bediening.

Ons doel is om het meest optimale uit elke cliënt te halen, en tegelijkertijd hen zich zo prettig mogelijk laten voelen. Zij leren hier allerlei processen en handelingen die te maken hebben met het werken in een eetcafé, en daarbij begeleiden en ondersteunen wij hen van A tot Z.

En ’s avonds? Dan is onze gezellige bar geopend!

Ook na 16:00 geopend

Na 16.00 uur, als de werkdag voor onze cliënten erop zit, blijft het eetcafé gewoon geopend en kunt u bij ons terecht voor een fris getapt biertje of een lekker wijntje (of een frisje natuurlijk!) en is het ook mogelijk om bij ons te dineren.

Ook na 16:00 geopend

Na 16.00 uur, als de werkdag voor onze cliënten erop zit, blijft het eetcafé gewoon geopend en kunt u bij ons terecht voor een fris getapt biertje of een lekker wijntje (of een frisje natuurlijk!) en is het ook mogelijk om bij ons te dineren. Onze menukaart is gevarieerd, en wát wij voor u bereiden, smaakt altijd heerlijk. Alles wordt met veel aandacht en natuurlijk met verse produkten voor u klaar gemaakt.

Maar…wij kunnen meer!