Nieuws en evenementen

⚽⚽!!FINALE DAMES!!⚽⚽
Kom gezellig bij ons in het Café deze wedstrijd op groot scherm kijken!!! Bij elk doelpunt van 'onze dames' krijg je een consumptie van ons!!🍺🍷😄
Ook hebben wij voor deze wedstrijd een speciaal WK-menu...een broodje Black Angus-hamburger 🍔 of een portie saté met friet voor maar €5,-!!!
Tot morgenmiddag!!! 🤞⚽👍
#Wk #HalveFinale #OranjeLeeuwinnen #Grootscherm #EetcafédeGezelligeit #Bibenstraat40 #Hellendoorn

Met wie kom jij de wedstrijd kijken? 👏🍻🍸
Tot woensdag 🙋‍♂️🙋‍♀️
Wijkagent Bert van Eijk zal in gesprek gaan met de gasten in het Alzheimercafé over verkeersveiligheid bij geheugenproblemen en vooral ook over het autorijden. Vragen daarbij kunnen zijn tot hoe lang je bijvoorbeeld nog auto zou kunnen rijden?  Bert zal een overzicht geven wat wettelijk geregeld is, maar belangrijker is het uitwisselen van de ervaringen die patiënten of mantelzorgers er zelf mee hebben. Hoe kunnen we van elkaar leren hoe met deze onderwerpen praktisch om te gaan? 
Uiteraard is er ook weer gelegenheid om vragen en praktische problemen waar u tegenaan loopt te stellen en ervaringen uit te wisselen.
Iedereen is van harte welkom. 
Graag tot a.s. woensdag.
#Alzheimercafé #EetcafédeGezelligeit #26juni #Bibenstraat40 #Hellendoorn
Bij een heeeerlijk tapbiertje 🍻 Affligem Lichtblond hoort natuurlijk een verse haring met uitjes!! #eetcafé #gezelligeit #lunchen #feestjes #vergaderarrangementen #catering
Morgen op GROOT scherm,  wedstrijd ⚽️ van de "ORANJE LEEUWINNEN" '' 🇳🇱 tegen Canada 🇨🇦 om 18.00 uur. 
Tot morgen 🍻🍷🎉
Gezellugggg met zijn allen bij GUUS MEEUWIS geweest!!!!
🎉🍷🍻. Top-avondje 👌
Vanavond beide op groot scherm bij ons te zien...Nations League Portugal-Nederland, en de Formule 1!!! Zien we je zo? 🍻🍷
Woensdag 5 juni Mammacafe in Hellendoorn!

BABYMASSAGE & KINDERFYSIO
Jids Hunink is aanwezig.
Wil jij weten en ervaren hoe het is om je kindje te masseren?
Kom dan woensdag naar het mammacafe voor een lekkere babymassage voor je kindje!
Kindje met bijv. voorkeurshouding?
Vraag info deze ochtend.

IEDEREEN mag aanschuiven.

Tot morgen om
10.00 uur aan de Bibenstraat 40 Hellendoorn🙋‍♂️🙋🏽‍♀️
Dinsdag 28 mei ''Autisme Trefpunt'' Wat als het thuis niet lekker loopt? En dan?
Wat is er mogelijk om de onderlinge sfeer te verbeteren en meer begrip voor elkaar op te brengen?
Vaak wachten we te lang met  hulp vragen, omdat we denken dat we zelf onze hulpvraag duidelijk moeten hebben. Of omdat we denken dat vragen om hulp een teken van zwakte is. Dat is zeker niet het geval en laagdrempelig is er van alles mogelijk.

Rubia van Dam, directeur van Samen B.V., een organisatie voor specialistische ambulante jeugdhulp en daarvoor ambulant hulpverlener bij Curess, komt vertellen over hulpverlening in gezinnen. Zij heeft ruime ervaring binnen de gezins -(jeugd)hulpverlening en kan aan de hand van praktijkvoorbeelden uitleg geven over de manier van werken, waarbij iedereen in het gezin wordt betrokken. Deze avond zal ze vooral aandacht besteden aan gezinnen waarbinnen autisme een rol speelt.

Iedereen is van harte welkom. Graag tot a.s. dinsdag.
Sluit Menu